Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / Ioannis

Ioannis

Locatie: Amsterdam

Mijn naam is Ioannis,

ieder van ons heeft recht op een goede nachtrust en om te kunnen genieten van het dagelijkse leven. Als massagetherapeut heb ik er veel plezier in wanneer ik door mijn behandelingen het lichaam volledig kan laten ontspannen en de verbinding tussen het spirituele en het fysieke toelaat.
Als danser ontdekte ik de voordelen van massagetherapie tijdens een revalidatieproces na een taille blessure. Na een intensief revalidatieproces realiseerde ik me dat massagetherapie niet alleen het lichaam helpt te herstellen, maar ook een belangrijk hulpmiddel is om verdere blessures te voorkomen.
Terwijl ik blijf werken als performer en choreograaf, geloof ik dat het mijn plicht is om deze diepe ervaring door te geven aan andere mensen.
Ik ben ervan overtuigd dat elk lichaam, afzonderlijk, het meest waardevolle instrument van het leven is en het enige middel voor menselijke evolutie.
Door mijn therapieën is het mijn doel om de vreugde van rust en totale regeneratie van het lichaam mogelijk te maken.
Het leven is onlosmakelijk verbonden met beweging en dans, waar ik al jaren mee bezig ben, heeft me geleerd om met lichaamsbeweging om te gaan.
Door het beoefenen van massage heb ik geleerd hoe ik het lichaam in zijn beoogde staat kan herstellen om beweging in het dagelijks leven mogelijk te maken.

Ioannis Karounis is een getrainde beoefenaar van het traditionele Chinese massagetherapie . Hij trainde onder toezicht van de Chinese arts Kiki Zhang in het oriental medicine & shiatsu training centre (2010-2011) in Athene.
Later bezocht hij Singapore, Vietnam en Thailand om massages te perfectioneren. Hij is een actief lid van het onderwijs “Study of Long Life” van de Vietnamese arts Duong van Suu en heeft sinds 2008 met hem de 1e , 2e en 3e fase van Energietherapieën, Perfectie – Spiritualiteit – Meditatie (2008-2019) doorlopen. Daarnaast volgt hij dankzij zijn bachelor klassieke en hedendaagse dans sinds 1994 cursussen klassieke anatomie.
Als danser en dansleraar past Ioannis Karounis de Tuina-techniek toe in zijn dagelijks leven en ontdekt hij in de praktijk de sterke punten en grenzen van de danser-atleet en de effectiviteit van deze techniek voor een snelle genezing van verwondingen of chronische pijnen die het lichaam van de hedendaagse mens.
Tuina-sessies duren 60-90 minuten en omvatten behandelingen van rug, nek, taille, handen, handpalmen, benen, gezicht en hoofd. Alle lichaamsdelen worden apart behandeld, afhankelijk van hun conditie.

Boek mij
 • Acupressuur
 • Deep tissue massage
 • Gezichts en hoofdhuidmassage
 • Klassieke massage
 • Ontspanningsmassage
 • Shiatsu
 • Sportmassage
 • Stress release massage
 • Therapeutische massage
 • Triggerpoint massage
 • Tuina massage