Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / Lotty

Lotty

Locatie: Nijmegen en omgeving

Mijn naam is Lotty en ik woon in Nijmegen

Met veel plezier werk ik twee dagen in de week als shiatsu masseur/therapeut en stoelmasseur in een gedeelde massagepraktijk en daarnaast werk ik als (stoel)masseur op locatie. Een fijne en dynamische afwisseling!

Tijdens een shiatsu massage lig je op een japanse futon (een comfortabel matras). De behandeling op de futon en de massagestoel worden over de kleding heen gegeven. Ik kan stevig werken maar ook zacht en voedend, afhankelijk van wat nodig en de behoefte is. Ik maak gebruik van diverse massagetechnieken waardoor een massage altijd een dynamisch geheel is.

Mijn eigen achtergrond met shiatsu; al vrij jong kwam ik onverwachts in aanraking met shiatsu. Het maakte destijds diepe indruk op mij. Ik zat in die tijd niet goed in mijn vel. Ik had veel fysieke spanning, maar daar was ik mij niets eens zo van bewust. Ik voelde vooral weinig, was afgesneden van mijn lichaam(sbewustzijn) en gevoel. En dat voelt níet prettig, want je voelt dan ook ‘het leven’ niet, het stroomde niet.

Shiatsu ervoer ik als een zachte benadering, terwijl het toch stevig kon zijn. Het probeerde niet iets te forceren, maar het hielp mij met precies de juiste druk mijzelf te voelen. Het voerde als het ware een gesprek met mijn lijf, met respect voor hoe ik op dat moment was. Het gaf mij de rust en ruimte te voelen, zowel op fysiek als op emotioneel niveau. Tegelijkertijd zette het veel in beweging.

Over een langere periode met tussenpozen ontving ik meerdere behandelingen, ik vond het altijd bijzonder. Ik ontving niet alleen een massage voor mijn lichaam, maar voelde mij aangeraakt in heel mijn zijn. Kort samenvattend kan ik wel zeggen dat de shiatsubehandelingen mij mijzelf teruggaven. In ieder geval hielp het daarbij.

Niet iedereen hoeft natuurlijk shiatsu te ervaren zoals ik het deed, het kan ook gewoon een heerlijk ontspannende, verkwikkende massage zijn, je ruimte geven, je helpen bij een bepaalde fysieke klacht of pijn verlichten. Hoe je het ook ervaart, deze vorm van massage gun ik iedereen!

Nieuwsgierig naar wat dit voor jou kan betekenen? Boek je massage en kom het ervaren!

Boek mij
  • Shiatsu
  • Stoelmassage
  • Zwangerschapsmassage