Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / Margriet

Margriet

Locatie: Wageningen e.o.

Mijn motto is “meer energie door rust en ontspanning”. Veel mensen komen te weinig toe aan rust en ontspanning wat essentieel is om overeind te blijven in de huidige tijd. Door gebruik te maken van voetreflexmassage, stoelmassage en massage voor senioren help ik je om die rust te vinden. Vanuit rust kun je kijken wat er anders kan in je leven om je zo beter te voelen, zowel op lichamelijk als op mentaal en emotioneel vlak.

Voetreflexologie is een oude, natuurlijke methode om het lichaam weer in balans te brengen. Door een zachte massage op de voeten en tenen kom je in een diepe ontspanning. Voetreflexmassage helpt de doorbloeding van je lichaam, het afvoeren van afvalstoffen en stimuleert het zelfgenezend vermogen van je lichaam.

Voetreflex kan helpen bij veel klachten, zoals rugklachten, menstruatiepijn, maag- en darmklachten, luchtwegproblemen, hoofdpijn, migraine, stress, somberheid, vermoeidheid, slaapproblemen of overgangsklachten. 

Voetreflexologie werkt ook preventief. Mensen die bijvoorbeeld tegen een burn-out aanzitten, gestrest zijn, permanent moe zijn of een zware periode doormaken, kunnen baat hebben bij een voetreflex die rust biedt en energie geeft. 

Sommige mensen komen ook graag gewoon omdat ze genieten van een ontspannende voetmassage.

Stoelmassage is een drukpuntmassage die zorgt voor ontspanning en helpt bij klachten, zoals rug- nek- en schouderklachten, en bij symptomen van stress. De massage wordt gegeven in een speciaal hiervoor ontwikkelde stoel waarbij hoofd, rug, nek, schouders, armen en handen gemasseerd worden. De massage vermindert stijve spieren, verhoogt de vitaliteit, kan zorgen dat je beter slaapt en geeft een prettig ontspannen gevoel.

Tijdens de massage kun je helemaal ontspannen en tot rust komen. Na afloop voel je, door de verschillende technieken die worden toegepast, hernieuwde energie.

Een voordeel van stoelmassage is dat deze massage over de kleren heen gegeven wordt en er wordt geen olie gebruikt. Het is een massage die voor iedereen geschikt is.

De stoelmassage is ook zeer geschikt voor senioren. Zij hebben veel baat bij de massage, vooral omdat zij over het algemeen steeds minder worden aangeraakt. Aanraking is belangrijk op elke leeftijd omdat hierbij het stofje oxytocine vrij komt, ook wel knuffelhormoon genoemd. Dit hormoon zorgt voor ontspanning van je lichaam, vermindert stress gevoelens en bevordert een gevoel van welbevinden. Het is een zeer ontspannen en laagdrempelige massage. Voor senioren die minder goed ter been zijn heb ik een speciale steun die op een tafel geplaatst kan worden, waardoor je op een gewone stoel/kruk of zelfs in een rolstoel kunt zitten. Het is ook mogelijk alleen een massage te krijgen van de armen en handen, bijvoorbeeld als iemand bedlegerig is.

Ben jij op zoek naar meer rust en ontspanning? Neem dan gerust contact met me op via onderstaande link of via de site https://masseuraandedeur.nl/

Boek mij
  • Handreflexmassage
  • Metamorfose stoelmassage
  • Senioren massage
  • Stoelmassage
  • Voetreflex bij kinderwens
  • Voetreflex bij zwangerschap
  • Voetreflex hormoonbalans
  • Voetreflex lymfe
  • Voetreflex massage