Masseurs / Pieter

Pieter

Locatie: Leiden e.o.

Hi, mijn naam is Pieter, ik ben 43 jaar en woon in Leiden samen met mijn vrouw en twee dochters.

Uit interesse ben ik naast mijn werk als onderzoeker in de farmaceutische industrie een sportmassage opleiding gaan doen. Er ging een wereld voor mij open, maar meer dan een uit de hand gelopen hobby was het toen nog niet. Toch begon het steeds meer te kriebelen en sloot ik mij aan bij het massageteam van BMS (belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage en Sportverzorging) en besloot ik toch een complete carrièreswitch te maken en mij volledig te gaan focussen op massage. Ik ging in de leer bij een massage salon waar ik honderden Ontspannings-, Nek-Schouder-Rug-, en Sportmassages heb gegeven. Ondertussen volgde ik een stoelmassage cursus en op dit moment ben ik bezig met de opleiding tot massagetherapeut. 

Het afgelopen jaar was lastig voor iedereen en veel mensen werken nu thuis achter de laptop en aan de keukentafel. Hoewel dit ook een paar voordelen heeft (zoals b.v. minder reistijd) levert deze manier van werken ook regelmatig klachten op die zich vaak in de nek, schouder, en rug manifesteren. Ook is het thuis moeilijker los te komen van het werk en “staat men steeds langer aan” (stress). 

Massage levert een enorm grote bijdrage op het gebied van “duurzame inzetbaarheid” door het helpen verminderen van (pijn)klachten en het helpen “uitzetten” (ontspanning). Via masseur aan de deur wil ik zoveel mogelijk mensen met én zonder klachten bereiken en zo een steentje bij te dragen aan de fysieke en mentale gezondheid van iedereen die daar behoefte aan heeft.

Pieter is momenteel alleen te boeken als stoelmasseur in Leiden en omgeving.
Stoelmassages zijn aan te vragen per mail of via het aanvraagformulier onder het kopje stoelmassage.

  • Deep tissue massage
  • Klacht gerichte massage
  • Klassieke massage
  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Stoelmassage
  • Triggerpoint massage
  • Voetreflex massage